Deelplan 5b:

Het park

Fase 5b van deelbuurt Het Park bestaat uit slechts zes tweeonder-een-kapwoningen die uitkijken over de ecologische zone. De woningen, met een woonoppervlak van 134 m2, bieden lekker veel leefruimte verdeeld over twee woonlagen en worden standaard opgeleverd met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Hier hoef je nooit meer weg.

De woningen in fase 5b kun je helemaal naar wens indelen en samenstellen. Kies je voor de slaapkamer en badkamer op de begane grond, of gebruik je de ruimte graag op een andere manier? Veel is mogelijk. Door te kiezen voor een riante uitbouw breid je je woning uit tot maar liefst 148 m2 woonruimte. En met die extra meters creëer je eenvoudig een royale leefkeuken.

Op de verdieping vind je standaard twee slaapkamers, een tweede badkamer en een berging. Maar ook daar heb je nog volop keuzes om de ruimte anders in te delen. Aan sommige specificaties kun je echter weinig veranderen. En gelukkig maar. Zoals de zeer royale zonnige kavels van 280 tot 399 m2, een parkeerplaats op je eigen terreinen een duurzaam comfortsysteem voor extra lage energielasten.

Bekijk de andere deelplannen

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken