Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken

Zevenaar. Het bruisende

hart van De Liemers

Woonpark BAT ligt in het pittoreske Zevenaar, het bruisende hart van De Liemers. Een heerlijke stad met een dorps karakter, waar het meer dan prettig wonen is. Het gezellige en historische centrum heeft een gevarieerd winkelaanbod en een levendige binnenstad. En voor de liefhebber: in een oogwenk ben je in het prachtige buitengebied.

Groots wonen in de kleine stad
Zevenaar is klein, maar beschikt over een groot en divers aanbod aan voorzieningen die stads wonen zo aantrekkelijk maken. Kunst, cultuur, uitgaan, winkelen… je vindt het allemaal in Zevenaar. Maar ook scholen, sportclubs, zorginstellingen en ziekenhuis Rijnstate. Op loopafstand bevinden zich het winkelcentrum en de markt met zijn gezellige restaurants, terrassen en bioscoop en alle overige voorzieningen. Maar ook wat verder weg is genoeg te beleven en je bent er zo. NS Station Zevenaar ligt vlakbij en op termijn zal een tweede station gebouwd worden in Groot-Holthuizen. Met de snelweg A12 en de A15 binnen bereik, ben je in no-time in Arnhem, Doetinchem, Utrecht of Duitsland.

Wonen, leven, beleven
Het overgangsgebied van binnenstad naar buitengebied kenmerkt zich door veel groen, water en doorkijkjes. Kinderen spelen hier lekker buiten in een autoluwe omgeving of het park. De drukte van een stad, de rust van een tuindorp, de aanblik van grazende koeien; in Woonpark BAT vindt iedereen de ideale plek om te wonen, te leven en te beleven.

Struinen in De Liemers
Het prachtig groene landschap 'De Liemers‘ in de directe omgeving van Zevenaar wordt in de verre omtrek geroemd vanwege het afwisselende landschap. Met rivieren, bossen, grazige weiden en bochtige dijken. Hier stromen de Rijn en de (Oude) IJssel, hier ligt de Veluwe en het Montferland. Dorpen en steden als Bergh, Didam en Doesburg ademen de sfeer van de lange en voorname geschiedenis van deze streek. Maar ook voor het recreëren aan het water of de havens in Giesbeek komen mensen van heinde en verre hier naartoe.

 

Klik op de onderstaande afbeelding om deze te vergroten.