Zevenaar. Het bruisende hart van De Liemers

Woonpark BAT ligt in het pittoreske Zevenaar, het bruisende hart van De Liemers. Een heerlijke stad met een dorps karakter, waar het meer dan prettig wonen is. Het gezellige en historische centrum heeft een gevarieerd winkelaanbod en een levendige binnenstad. En voor de liefhebber: in een oogwenk ben je in het prachtige buitengebied.

Zevenaar is klein, maar beschikt over een groot en divers aanbod aan voorzieningen die stads wonen zo aantrekkelijk maken. Kunst, cultuur, uitgaan, winkelen… je vindt het allemaal in Zevenaar. Maar ook scholen, sportclubs, zorginstellingen en ziekenhuis Rijnstate. Op loopafstand bevinden zich het winkelcentrum en de markt met zijn gezellige restaurants, terrassen en bioscoop en alle overige voorzieningen. Maar ook wat verder weg is genoeg te beleven en je bent er zo. NS Station Zevenaar ligt op loopafstand van Woonpark BAT en met de de trein bent u binnen een kwartier in Arnhem. Met de snelweg A12 en de A15 binnen bereik, ben je in no-time in Arnhem, Doetinchem, Utrecht of Duitsland.

 

Bekijk het plan Bekijk het aanbod

Vogelvlucht hotspots

Wonen, leven, beleven

Het overgangsgebied van binnenstad naar buitengebied kenmerkt zich door veel groen, water en doorkijkjes. Kinderen spelen hier lekker buiten in een autoluwe omgeving of het park. De drukte van een stad, de rust van een tuindorp, de aanblik van grazende koeien; in Woonpark BAT vindt iedereen de ideale plek om te wonen, te leven en te beleven.

Hotspots

Restaurant De Revolutie

Restaurant, Cafe

Restaurant De Revolutie

Sportpark Hengeler

Recreatie

Sportpark Hengeler

De Panoven

Natuur

De Panoven

Eet- Lokaal

Cafe, Restaurant & Zalen

Eet- Lokaal

Huis Sevenaer

Historische kasteelboerderij

Huis Sevenaer

Liemers Museum

Museum

Liemers Museum

Turmac Cultuurfabriek

Ontmoetingsplek

Turmac Cultuurfabriek

Movie Unlimited

Bioscoop

Movie Unlimited

shutterstock-1462159160.jpg
shutterstock-1462159160.jpg

Ontdek de omgeving

Struinen in De Liemers

Het prachtig groene landschap ‘De Liemers’ in de directe omgeving van Zevenaar wordt in de verre omtrek geroemd vanwege het afwisselende landschap. Met rivieren, bossen, grazige weiden en bochtige dijken. Hier stromen de Rijn en de (Oude) IJssel, hier ligt de Veluwe en het Montferland. Dorpen en steden als Bergh, Didam en Doesburg ademen de sfeer van de lange en voorname geschiedenis van deze streek. Maar ook voor het recreëren aan het water of de havens in Giesbeek komen mensen van heinde en verre hier naartoe.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken