Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken

SUCCESVOLLE START VERKOOP

De start verkoop was een groot succes! Het verkoopteam van GABA Makelaardij, Verzekeringen & Hypotheken en REBO ERA Makelaars hebben hun handenvol gehad aan de vele positieve gesprekken. Mocht u alsnog vragen hebben of wenst u geholpen te worden bij de digitale inschrijfprocedure dan bent u uiteraard van harte welkom op een van de makelaarskantoren. Vanaf maandag ligt ook het Woonparkt BAT magazine voor u klaar op een van deze makelaarskantoren! De Gelderlander heeft ook een stukje geschreven over Woonpark BAT. Benieuwd? Het is dringen om een woning op Woonpark BAT in Zevenaar te bemachtigen 

Lees meer >

VOORINSCHRIJVING EERSTE DRIE DEELPLANNEN

In januari 2019 gaan we in pre-sale en kan je je inschrijven voor de eerste drie deelplannen: De Boomgaard, De Stadstuin en Het Park. Op de website vind je volop informatie over de woningen, de exacte verkoopprijzen per woning volgen begin in februari 2019. 

Lees meer >

GROOTS WONEN IN DE KLEINE STAD

Waar ooit de vlaggen van de Turmac-fabrieken wapperden, verrijst de komende jaren een geweldige nieuwe woonwijk waar je groots kunt wonen in de kleine stad. Benieuwd wat je allemaal kunt verwachten? Kijk dan rond op deze website en meld je aan als belangstellende. Voor drie deelplannen kun je je zelfs nu al voorinschrijven. Doe het snel en wie weet, verhuis jij naar Woonpark BAT! Team Woonpark BAT wenst je prettige feestdagen en een geweldig 2019!

Lees meer >