Het plan

Kies voor stedelijke allure of een dorpse sfeer in Woonpark BAT

Woonpark BAT verrijst rondom de gerestaureerde fabrieksgebouwen van British American Tobacco. De nieuwe wijk in hartje Zevenaar bestaat uit twee fasen met elk verschillende deelbuurten met zowel koopwoningen als huurwoningen. Hier kun je modern en eigentijds wonen terwijl de industriële en monumentale sfeer van weleer nog overal zichtbaar en voelbaar is. Kies je voor stedelijke allure of een dorpse sfeer? Je vindt zeker een thuis in Woonpark BAT.

Fase 1
De eerste fase van Woonpark BAT bestaat uit 5 deelbuurten. Van Boomgaard, Landgoed en Stadstuin tot BAT-Laan en Het Park. Elke buurt combineert een stads karakter met een groene omgeving en heeft zijn eigen sfeer. Er is keuze uit een grote variëteit aan woningen voor zowel starters, doorstromers, families als stellen. We kijken terug op een geslaagde start van Woonpark BAT fase 1. De verkoop en verhuur van alle deelbuurten is zeer succesvol verlopen. Binnenkort volgt er meer informatie over de verhuur van deelplan 3b, het sluitstuk van fase 1.

Fase 2
Na het succes van Woonpark BAT fase 1 worden er nu plannen gemaakt voor fase 2. Fase 2 is het overgangsgebied tussen het industriële verleden van het terrein en de omliggende natuur en de architectuur zal hieraan refereren. De woningen zijn wederom divers. Van rijwoning tot vrijstaande villa en van tweekapper tot appartement. In het hart van fase twee komt een park met waterpartij. Ook hier woon je straks midden in de stad, maar is de natuur toch overal om je heen. De voorbereidingen zijn in volle gang. Heb je interesse in fase 2? Meld je aan en blijf op de hoogte!

Bekijk de woningen Bekijk de locatie

Het plan

Twee woonwerelden, een geweldig thuis

Woonpark BAT bestaat uit twee woonwerelden die samen de overgang vormen van de gezellige binnenstad van Zevenaar naar het afwisselende groene landschap van De Liemers. Met knusse stadse straatjes en pleinen, veel bomen, water, grasveldjes en volop ruimte om te wonen, te leven, te spelen en te beleven. In welke fase je je straks ook gaat wonen; Woonpark BAT wordt een heerlijk thuis voor iedereen die houdt van het stadse leven, maar ook graag geniet van de rust en de ruimte van een groene leefomgeving.

Ontdek hier het plan

Duurzame woningen

In Woonpark BAT worden woningen uitgerust met een duurzaam comfortsysteem

De woningen in Woonpark BAT worden uitgerust met een duurzaam comfortsysteem dat volledig gasloos is. Doormiddel van een bronwarmtepomp en PV-panelen wordt er op een duurzame manier energie opgewerkt, waarmee de woningen worden verwarmd en eventueel ook gekoeld kunnen worden. Mede door de goede isolatie, is maar weinig extra energie nodig om op deze wijze comfortabel te wonen.

Lees meer over de duurzame woningen

gevelaanzicht-deelplan-3b-de-stadstuin-anten.jpg

Bekijk ook de Huurwoningen

Deelplan 3b, De Stadstuin

In dit deelplan komen huurwoningen. Bewoners kunnen parkeren in de ondergelegen parkeergarage. Binnenkort volgt meer informatie over het definitieve programma van dit deelplan.

Bekijk de website van Huren in Woonpark BAT

gevelaanzicht-deelplan-3b-de-stadstuin-anten.jpg
het-oude-raadhuys.jpg
het-oude-raadhuys.jpg

Bekijk ook Het Oude Raadhuys

20 royale koopappartementen en penthouses

Op een markante plek in de Zevenaarse binnenstad, waar ooit burgemeesters en wethouders de stad bestuurden, wordt straks royaal en luxueus gewoond. Het oude gemeentehuis krijgt namelijk een nieuwe bestemming met 18 riante koopappartementen en 2 fraaie penthouses. Midden in het centrum, op historische grond, met alle voorzieningen vlakbij. De verkoop van de 18 koopappartementen en 2 penthouses is succesvol verlopen. Inmiddels zijn alle woningen verkocht. Wij feliciteren de toekomstige bewoners van harte met de aankoop van hun appartement. Welkom in Het Oude Raadhuys. Een nieuw thuys in hartje Zevenaar.

Bekijk de website van Het Oude Raadhuys

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken