Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken

Kies voor stedelijke allure of

een dorpse sfeer in Woonpark BAT

Rondom de gerestaureerde fabrieksgebouwen van British American Tobacco ontstaat een heel gevarieerde woonwijk. De geur van tabak maakt plaats voor die van de frisse buitenlucht, de geluiden van metalen machines voor die van klaterend water en spelende kinderen. Oude loodsen worden vervangen door moderne woningen en appartementen. Welkom in Woonpark BAT.

Proef het verleden
In Woonpark BAT kies je voor groots wonen in een culturele en natuurlijke omgeving met alle gemakken van de kleine stad om de hoek. Je hebt straks de keuze uit een stedelijke allure of juist een meer dorpse of zelfs landelijke sfeer. Ervaar de industriële sfeer van de oude Turmac-fabrieken of geniet van een weids uitzicht over het natuurlijke landschap van het landgoed Sevenaer.

Kloppend cultureel hart
Woonpark BAT is gesitueerd in het centrum van Zevenaar, rondom de historische gebouwen van British American Tobacco. Het monumentale hoofdgebouw huisvest inmiddels het gemeentehuis en vormt met tal van andere overheidsdiensten en cultuurinstellingen het kloppende culturele hart van Zevenaar.

Twee woonwijken aan het groen
Woonpark BAT bestaat uit twee woonwerelden en vormt straks de overgang van de stad naar de vrije natuur. Met knusse stadse straatjes en pleinen en grenzend aan de natuur, wordt Woonpark BAT gekenmerkt door een diversiteit aan stadswoningen, villa’s, herenhuizen en appartementen. In welke woning zie jij jezelf wel wonen?

Deelplan De Boomgaard kenmerkt zich door de knusse sfeer van een kleine stad. Langs de groene straten komen 6 mooie hoekwoningen en 9 tussenwoningen met tuinen gelegen op het oosten of westen. De woningen hebben een woonoppervlak van ca. 118 - 122 m² en percelen van 117 - 235 m2.

lees meer

Het Landgoed met zijn 6 hoek- en 15 tussenwoningen doet qua architectuur denken aan het voormalige ketelhuis dat zich hier bevond. De woningen, variërend van 120 - 135 m², zijn voorzien van een tuin en dakterras en bieden uitzicht op het park. De percelen meten ca. 107 - 143 m2.

aanmelden

De fraai gedetailleerde bouwblokken met een knipoog naar de industriële achtergrond van het gebied omvatten 24 zeer ruime en moderne stadsvilla’s met drie verdiepingen en een vloeroppervlak van 120 - 135 m², een grote tuin en een dakterras.

lees meer

In dit deelplan komen 24 appartementen, verdeeld over 4 bouwlagen. De 3-kamerappartementen hebben een vloeroppervlak van 72 - 93 m². Bewoners parkeren in de ondergelegen parkeergarage. Daarnaast komen er in dit deelplan 19 hoek- en tussenwoningen met drie woonlagen en een lekker zonnige tuin.

aanmelden

De BAT-Laan ligt centraal in Woonpark BAT en bestaat uit 6 hoekwoningen en 16 tussenwoningen van 114 - 135 m², met een tuin op het oosten of zuiden.

lees meer

Het Park bestaat uit 6 zeer royale halfvrijstaande villa’s met een woonoppervlak van 181 m² en 1 riante vrijstaande villa van 201 m² op grote kavels. De plek is zonder meer uniek. Midden in de stad, maar ook aan het park met volop leefruimte om je heen. Dit is misschien wel de mooiste woonlocatie van Zevenaar. 

lees meer