Voorinschrijving eerste drie deelplannen

vrijdag 21 december 2018

In januari 2019 gaan we in pre-sale en kan je je inschrijven voor de eerste drie deelplannen: De Boomgaard, De Stadstuin en Het Park. Op de website vind je volop informatie over de woningen, de exacte verkoopprijzen per woning volgen begin in februari 2019. 

Deelplan 1: De Boomgaard
De Boomgaard kenmerkt zich door de knusse sfeer van een kleine stad. Langs de groene straten komen 6 mooie hoekwoningen en 9 tussenwoningen met tuinen op het oosten of westen. Prijsindicatie: € 239.000,- t/m € 295.000,- VON.

>> Naar de Boomgaard
 
Deelplan 3a: De Stadstuin (stadsvilla’s)
In de fraai gedetailleerde bouwblokken met een knipoog naar de industriële achtergrond van het gebied komen 24 moderne stadsvilla’s met drie verdiepingen, een grote tuin en enkele met een dakterras. Prijsindicatie: € 262.500,- t/m € 315.000,- VON.

>> Naar De Stadstuin
 
Deelplan 5a: Het Park
In deze fase komen 6 zeer royale halfvrijstaande villa’s en 1 riante vrijstaande villa. De plek is geweldig. Midden in de stad, maar ook aan het park met volop leefruimte om je heen. Ze worden gerealiseerd op zeer royale, zonnige kavels en parkeren kan in de parkeergarage. Prijsindicatie: Vanaf € 430.000,- VON.

>> Naar Het Park

Terug naar overzicht

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken