Kijk mee op de bouwplaats

dinsdag 12 januari 2021

Ondanks de beperkingen door de coronapandemie en de vele regen van de afgelopen maanden is er hard gewerkt op de bouwplaats. De bouw verloopt nog volgens de planning. Sinds de bouw op 9 maart van het afgelopen jaar is opgestart, hebben inmiddels 67 bewoners de sleutel van hun nieuwe huis in ontvangst genomen. Vele hebben hun huis ook al betrokken. Anderen hebben de kerstvakantie gebruikt om hun kluskunsten te vertonen.

Komende weken worden de opleveringen weer hervat. In januari worden de laatste woningen van deelplan 3A opgeleverd. In februari staan de opleveringen van de laatste woningen in deelplan 4 op de planning en in maart verwachten wij de laatste woning op te leveren.
 
Inmiddels heeft de gemeente Zevenaar het bestek voor het woonrijp maken geaccoordeerd en zijn ook deze werkzaamheden opgestart. De komende maanden wordt het bouwterrein getransformeerd tot een schitterende woonwijk. De noodstraten worden in de tussentijd waar nodig en waar mogelijk gerepareerd.

Dit voorjaar in het plantseizoen wordt ook het park ingericht en aangeplant. Dat is de kers op de spreekwoordelijke taart en maakt van de wijk een waar Woonpark BAT!

 

Terug naar overzicht

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken